Ekipa

V družbi Central RE smo združeni posamezniki z dolgoletnimi izkušnjami iz nepremičninskega posredništva, gradbeništva, prava, svetovalne in storitvene dejavnosti, mednarodnega poslovanja in managementa. Odlikuje nas osebnostna raznolikost, komunikativnost in sposobnost prilagajanja potrebam in zahtevam strank. Poleg navedenega se zavedamo, da zgolj visoko strokoven in izobražen kader lahko ustvari dodano vrednost za naročnika, zato neprestano vlagamo v znanje in izobraževanje kadra.

Gašper Proj

Soustanovitelj Central RE d.o.o.
Licenca št.: 0140501391
Izobrazba: Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani
Jeziki: slovenski, angleški, hrvaški/srbski

Gašper je soustanovitelj podjetja Central RE. Odlikuje ga komunikativnost, energičnost, pozitivnost, urejenost ter dobre pogajalske sposobnosti. Z nepremičninami se ukvarja od leta 2007 in je v poslu poznan kot dober pogajalec s hitrimi in učinkovitimi rešitvami. Gašper je strokovnjak za področje oddaje stanovanjskih in poslovnih nepremičnin kot tudi prodaje predvsem stanovanjskih nepremičnin. Je uspešen pri delu z domačimi strankami kot strankami iz tujine (korporativni in diplomatski nivo). Poleg izkušenj iz nepremičninskih poslov ima karierne izkušnje tudi na področju marketinga, prodaje in storitvenih dejavnosti.

Daniel Glumac

Soustanovitelj Central RE d.o.o.
Licenca št.: 0245902427
Izobrazba: Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljana
Jeziki: slovenski, angleški, hrvaški/srbski, nemški (pogovorno)

Daniel Glumac je soustanovitelj podjetja Central RE. V gradbeno-nepremičninski stroki deluje od leta 2005. Je strokoven, analitičen, pragmatičen, urejen, pozitiven ter ima odlične mediatorske sposobnosti, ki vodijo k optimalnim in hitrim rešitvam. Strankam je vedno na voljo za nasvet. Daniel deluje na področju prodaje stanovanjskih nepremičnin kot tudi oddaje poslovnih in stanovanjskih nepremičnin. Je uspešen pri delu z domačimi strankami in s strankami iz tujine (korporativni in diplomatski nivo). Poleg nepremičninskih izkušenj ima karierne izkušnje na področju nizke in visoke gradnje, inženiringa, managementa, poslovnega svetovanja in mednarodnega poslovanja.

Ana Ferjanič

Partner Central RE d.o.o.
Izobrazba: Fakulteta za arhitekturo, Univerza v Ljubljani
Jeziki: slovenski, angleški, hrvaški/srbski

Ana je po izobrazbi arhitektka, ki jo žene strast do ustvarjanja kvalitetnega in estetskega bivalnega okolja. Poznana je predvsem po njenem raznolikem delu kot interjer dizajnerka oz. projektna menedžerka v sodelovanju s številnimi biroji ter priznanimi mednarodnimi imeni po vsem svetu. Ima mnogo izkušenj v iskanju modernih ter inovativnih rešitev, ki spreminjajo prostore v privlačne in unikatne ambiente, prilagojene zahtevam  in ciljem posameznega projekta. Odlikuje jo tesno delo z ljudmi, poznavanje njihovih potreb in želja, medtem ko vseskozi ostaja zvesta profesionalnim standardom s poudarkom na gradnji medsebojnega zaupanja v današnjem hitro se spreminjajočem svetu. Implementirala je že mnogo svojih idej; je odločna, usmerjena je k ciljem in premore bistro oko za detajl. Vsakega projekta se loti z enako vnemo in preudarnostjo, da zadosti pričakovanjem strank ter doseže najboljše rezultate v danih časovnih ter finančnih okvirih.

Karin Meglič

Administrator

Izobrazba: Filozofska fakulteta, Univerza v Ljubljani

Jezik: Slovensko, Angleško, Italijansko

 

Karin Meglič kot administrator skrbi v prvi vrsti za stik s strankami kot tudi za celovito delovanje pisarne. Je komunikativna in pozitivno naravnana pri reševanju problemov. Opravljeno ima strokovno poklicno usposabljanje za pridobitev licence nepremičninskega posrednika, hkrati pa pripravlja tudi magistersko nalogo na Fakulteti za organizacijske vede (management človeških virov).