Nazaj na seznam

Oglas: od 318

Samostojna hiša, Logatec

Cena: 408.000,00 €

Osnovni podatki

lokacija:
Logatec
leto izgradnje:
2005
nadstropje:
P+1+M
velikost:
551,00 m²
parcela:
1.133,00 m²
energetski razred:
D (60-105 kWh/m²a)
šifra oglasa:
PH00743N

opis

Dodaten opis

Samostojna hiša v treh etažah, s prekrasnim odprtim razgledom na dolino.

Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji v Logatcu (Blekova vas) prodamo samostojno hišo, zgrajeno l. 2005. Hiša je trenutno razdeljena na dve stanovanjski enoti-petsobni dupleks in eno dvosobno stanovanje, ter poslovni prostor kateri trenutno služi kot rekreakcijski oziroma telovadni del.

Hiša je nadstandardne gradnje v skadinavskem odprtem slogu iz kakovostnih materialov in nudi prijetno bivanje. Ogrevanje je na plin, hlajenje s centralno klimatsko napravo. Hiša se nahaja v mirni in urejeni soseski novih hiš. Vredno ogleda!

Površina hiše / zemljišča:

  • Hiša obsega tri etaže (P+1+M) v bruto izmeri 551,00 m2 bivalne površine in neto 433,90 m2.
  • Zemljišče v velikosti 1.133 m2 zajema tlakovani del pred hišo, kjer je možno parkiranje več avtomobilov, veliko leseno teraso in vrt okoli hiše.

Razporeditev prostorov:

  • Pritličje obsega veliko garažo za tri avtomobile, kurilnico, servisne prostore ter dvosobno stanovanje z ločenim vhodom katero nudi prostorno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, kopalnico s sanitarijami, shrambo in predsobo.
  • Prvo nadstropje obsega kuhinjo z jedilnico in velikim dnevnim salonom, kaminom v dnevni sobi z izhodom na teraso kot tudi dnevni wc s prho ter dve shrambi. V pritličju se nahaja tudi večnamenski prostor s samostojnim zunanjim in notranjim vhodom, kateri trenutno služi kot rekreakcijski prostor. V tem delu je možno opravljati tudi storitveno dejavnost.
  • Mansarda obsega veliko in svetlo dnevno sobo (TV sobo) iz katere je prečudovit razgled na dolino, razkošno spalnico z masažno kadjo in garderobno sobo, kopalnico in dve otroški sobi.

Kontaktni podatki

Central RE, nepremičninska družba d.o.o.
PE Šmartinska cesta 152g
1000 Ljubljana
GSM:
+386 40 860 005
Nina
Številka licence:
02916

Kontaktni obrazec