Nazaj na seznam

Oglas: od 318

Samostojna hiša, Reteče

Cena: 2.500,00 € / na mesec

Osnovni podatki

lokacija:
Škofja Loka
leto izgradnje:
2009
velikost:
300,00 m²
parcela:
2.161,00 m²
energetski razred:
C (35-60 kWh/m²a)
šifra oglasa:
PH00776G

opis

Oddamo kvalitetno po meri opremljeno hišo v urejenem naselju samostonjih hiš. Hiša ima štiri etaže, sončno lego, razgiban tloris ter veliko zelenih površin.

Polklet obsega sobo za goste / delovno sobo z izhodom na teraso/vrt, utility, wellness (finska in infra savna, jacuzzi), wc, kopalnico in kurilnico (toplotna črpalka zrak/zrak);
Pritličje obsega širok hodnik, kopalnico s tušem, wc ter tri sobe;
Visoko pritličje obsega wc, shrambo, kuhinjo  z jedilnico in velikim dnevnim prostorom s kaminom in izhodom na zunanjo teraso in vrt;
Nadstropje obsega dve sobi, garderobni hodnik, kopalnica s kadjo,wc in balkon.

Tla po hiši so obložena s keramiko Merazzi ter oljenim parketom. Po hiši je razpeljan centralni sesalni sistem. Hiša ima talno gretje in ohlajanje, štiri varnostne kamere, alarm, priključek na javno kanalizacijo, internet. Pred hišo je nadstrešek za štiri avtomobile ter zidana garaža za dodatne 2-3 avtomobile. Lokacija ponuja vso potrebno infrastrukturo; šola, vrtec, trgovina, avtobusna postaja, železniška postaja, ter hiter dostop do prometnih povezav z Škofjo loko, Ljubljano in Kranjem. Zemljiško stanje urejeno. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Za vse dodatne informacije in ogled prosim pokličite.

Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del stroškov storitev posredovanja in sicer v višini 2.400,00 eur + 22% DDV.

Kontaktni podatki

Central RE, nepremičninska družba d.o.o.
PE Šmartinska cesta 152g
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 758 481
Gašper
Številka licence:
0140501391

Kontaktni obrazec