Število oglasov: 139

 • soba

Stranka išče novo opremljeno, lahko tudi prenovljeno enosobno stanovanje ali gasonjero v Ljubljani z dobro prometno povezavo do BTC-ja. Budget 600€ z vštetimi stroški. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Par išče trisobno neopremljeno stanovanje velikosti 80-100 m2 za najem v centru (bližina Cankarjevega doma). Par spremljata 2 psa. Zaželjeno garažirano parkirno mesto. Cena najema okrog 850€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • štirisobno

Tričlanska družina išče štirisobno stanovanje za najem v Ljubljani za enoletni najem od 1. 10. 2017 dalje. Zaželjen parking. Cena najema do 900€/mesec. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče atrijsko opremljeno dvosobno stanovanje za nakup v okolici Ljubljane. Zaželjen parking. Ponudbe do 190 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • dvoinpolsobno

Stranka išče 2,5 do 3-sobno stanovanje na območju Moste-Polje. Predvsem se zanimajo za najem s kasnejšim odkupom.  Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • enosobno

Za znano stranko kupimo eno do dvosobno stanovanje, lahko tudi potrebno renocavije. Plačilo takoj. Zaželjena bližina centra. Cena 110 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • štirisobno

Stranka išče štirisobno stanovanje v centru Ljubljane za najem za namen turistične oddaje. Cena do 1500€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Par išče dvosobno stanovanje velikosti 40-50m2 na območju Ljubjane. Cena najemnine nekje od 400 do 600€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Za veleposlaništvo iščemo opremljeno tri do štirisobno stanovanje v strogem centru Ljubljane. Zaželjen bakon ali atrij, najmanj 2 spalnici, kopalna kad v kopalnici in široka jedilnica (8 oseb). Obvezno je pripadajoče parkirno mesto v garaži. Cena najema do 2000€/mesec. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • trisobno

Stranka kupuje trisobno stanovanje (ne v večjem bloku) velikosti okrog 70m2 v Ljubljani ali Brezovici. Cena do 230 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • dvoinpolsobno

Stranka kupuje 2,5 do 3-sobno stanovanje v okolici Ljubljane (med Vičem in Brezovico). Cena do 160 000€ oz. 2500/m2. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka išče dvosobno stanovanje za najem v Zupančičevi jami ali okolici. Cena najema do 600€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

Stranka kupuje dvo- ali trisobno stanovanje na območju Viča, Črnuč ali Bežigrada. Cena do 200 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • štirisobno

4-članska družina išče 4-sobno stanovanje za najem na območju Brda, Črnuč ali Bežigrada. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvoinpolsobno

Stranka kupuje 2,5 ali 3-sobno stanovanje v Ljubljani. Cena do 150 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • trisobno

Stranka kupuje trisobno staromeščansko stanovanje v centru mesta. Cena do 300 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • štirisobno

Stranka kupuje 4-sobno stanovanje na območju Galjevice, Kodeljevega ali Rožne doline. Cena do 400 000€. Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • štirisobno

Stranka kupuje večje 4-sobno stanovanje na območju Šiške. Cena do 350 000 €.  Pogoj sodelovanja je, da prodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini 2% cene + 22% DDV.

 • štirisobno

6-članska družina najame stanovanje za daljše obdobje. Parking v garaži. Cena cca 1000€. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

 • dvosobno

za tujo osebo najamemo opremljeno dvosobno stanovanje s septembrom 2017 z možnostjo parkiranja. Budget 500€/mesec + stroški. Pogoj sodelovanja je, da najemodajalec v primeru realizacije prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.