CENTRAL REAL ESTATE

Nepremičninska družba Central RE d.o.o. je nastala leta 2015 z namenom posredovanja pri oddaji in prodaji nepremičnin v Sloveniji kot tudi širši geografski regiji. Poleg posredništva se družba ukvarja z oddajo in prodajo lastnih nepremičnin, nepremičninskimi investicijami ter pravnimi in svetovalnimi posli na področju nepremičnin, prostorske ureditve in visoke gradnje. 

 

V družbi Central RE smo združeni posamezniki z dolgoletnimi izkušnjami iz nepremičninskega posredništva, gradbeništva, projektiranja, prava, svetovalne in storitvene dejavnosti, mednarodnega poslovanja in managementa.

 

Central RE, nepremičninska družba d.o.o.

P.E. Ljubljana

Šmartinska cesta 152g

SI-1000 Ljubljana

Slovenija (EU)

 

ID za DDV: SI 56275650

M.Š.: 1884549000

TRR: SI56 0317 1100 1333 926 pri SKB d.d.

Vizija

Biti preferenčno podjetje na področju nepremičninskega posredništva ter z njim povezanih poslov svetovanja, inženiringa idr. na območju Slovenije ter širše geografske regije, kar nam omogočajo dolgoročne partnerske povezave, vlaganja v kvaliteto storitev ter odzivnost in prilagodljivost zahtevam naročnikov.

Poslanstvo

Osnovna naloga podjetja je nuditi naročnikom kvalitetno in strokovno opravljeno storitev, prilagojeno osebnim zahtevam naročnika, s čimer želimo tako naročnikom kot tretjim osebam olajšati odločitve in postopke, povezane z nepremičninskimi posli. Vse to uresničujemo skozi vlaganja v znanje, kadre, informacijske kanale in opremo.