Nazaj na seznam

Oglas: od 93

Trisobno stanovanje, Center

Cena: 499.000,00 €

Osnovni podatki

lokacija:
Center
leto izgradnje:
1831
leto prenove:
2010
nadstropje:
4.
velikost:
114,00 m²
energetski razred:
EI ni potrebna (334.člen EI-1)
šifra oglasa:
PS00002D

opis

V Stari Ljubljani, v neposredni bližini Tromostovja, s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad, prodamo luksuzna stanovanja v popolnoma obnovljeni staromeščanski hiši, ki s svojo neprecenljivo pozicijo, v samem centru starega mestnega jedra, neposredno ob Ljubljanici nudijo izjemno kakovost bivanja.

Zavedamo se, da je lokacija vaše nepremičnine eden najpomembnejših in ključnih dejavnikov, zaradi enkratne lokacije v stari Ljubljani, za vas predstavljajo tudi odlično investicijsko priložnost in dolgoročno naložbo.

Prostorno in luksuzno duplex stanovanje s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad. Bivalni del zajema 114,46 m2 in ima eno spalnico, dve kopalnici, delovni kotiček, možnost dodatne manjše spalnice in veliko sončno teraso (14,35m2). Posebnost je, da je stanovanje tipa duplex - v dveh etažah, predvidena je "otočna" kuhinja, kopalna kad in tuš, možnost naknadne vgradnje kamina. Za prihranek energije pri ogrevanju in hlajenju pa je vgrajen tudi rekuperator zraka. Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo.

Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je predpriprava za videofon in za vgradnjo pametne instalacije, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Vse kopalnice imajo naravno svetlobo (okno ali svetlobnik) in prezračevanje. Za dokončanje stanovanja, mora kupec le še položiti parket, keramiko in sanitarno opremo ter notranja vrata.

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.

Po dogovoru s kupcem nudimo tudi možnost dokončanja na ključ.

Pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti + 22% DDV.

Kontaktni podatki

Central RE, nepremičninska družba d.o.o.
PE Šmartinska cesta 152g
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 930 935
Daniel
Številka licence:
0136801354

Kontaktni obrazec