prodaja

Ljubljana, Šiška

516.811,26 €

 • stanovanje
  trisobno

 • 79 m²

 • Št. spalnic

  2

 • Št. kopalnic

  1

lokacija: Ljubljana Šiška Tacen
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
nadstropje: pritličje
velikost: 79,00 m²
parcela: 112,00 m²
šifra oglasa: PS01089D
leto izgradnje: 2023
energetski razred: A2 (10-15 kWh/m²a)

ZADNJA ENOTA!

Vila Šmarna je bila zasnovana kot vaš bodoči dom, nahaja se na idilični lokaciji in je ravno prav odmaknjena od mestnega vrveža v umirjeno naselje. Umeščena je v prekrasno naravno okolje in prijetno bivalno naselje, ki zagotavlja vso potrebno zasebnost in možnost sprostitve.

Nahaja na območju Tacna v Mestni občini Ljubljana, v novo nastajajočem prestižnem naselju v objemu Šmarne gore. Sestavljena bo iz dveh objektov, v prvem sta na voljo dve in v drugem štiri stanovanjske enote. Vsem stanovanjem je skupna smiselna razporeditev prostorov in veliko zunanjih površin, ki nudijo povezavo z okolico objekta.

S projektom in njegovo izvedbo želi biti poudarjen pojem zelene infrastrukture, z uporabo sodobnih tehnologij in materialov pa ustvariti dom, ki bo nudil visoko kvaliteto bivanja. Sožitje med urbanizmom in naravo se ustvarja s smiselno ozelenitvijo in vzpostavitvijo funkcionalnih zunanjih površin, ki znatno povečajo osnovne bivalne površine. 

Projektne faze potekajo premišljeno in skrbno z željo, da ustvarimo okolje, kjer se bodo kreirale nove nepozabne zgodbe.

Dodatne informacije na www.vila-smarna.si

ATRIJSKO STANOVANJE enota B, pritličje

Atrijsko stanovanje zajema dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico ter hodnik (skupaj 77.89m2) ter leseno teraso v izmeri 37,28m2 oziroma skpno teraso/atrij v izmeri 112m2. Pripada mu tudi kletna shramba v izmeri 17m2 ter dve parkirni mesti v garaži pod objektom. Orientacija atrija in dnevnih prostorov obrnjena na Zahod. V objektu je dvigalo.

Prevzem takoj!

CENA ZAJEMA 9,5% DDV.

ZUNANJOST OBJEKTA
Celotno zemljišče, kjer se nahajata objekta Vila Šmarna bo ograjeno, kar zagotavlja visoko raven varnosti in zasebnosti. Ob objektu je predvidena ureditev zelenih površin in zasaditev dreves z namenom ustvarjanja ločnice med objektom in okolico ter ohranjanju stika z naravo. Objekti so orientirani vzhod-zahod, vsi dnevni prostori se odpirajo na zahod.

NOTRANJOST OBJEKTA
Opremljenost stanovanj je na višji ravni, dodatno vrednost pa ji dajejo velike terase, ki sovpadajo s svetlimi in zračnimi dnevno bivalnimi prostori z velikimi steklenimi površinami. Stanovanja odlikuje nadstandardna višina stropov ter estetsko izdelana lesena notranja vrata nadstarndardne višine (220cm). Vsakemu stanovanju pripada tudi velik kletni prostor, skupni večnamenski prostor ter parkirna mesta pod objektom.

KONSTRUKCIJA 
Konstrukcija je zasnovana kot več etažni armiranobetonski stenasti sistem. Temeljenje je izvedeno na temeljni plošči s poglobitvami (vutami), medetažne plošče so armiranobetonske. Armiranobetonsko jedro predstavlja dvigalni jašek s stopniščem. 

Temeljenje objekta je bilo predvideno in izvedeno z rezultati raziskav in geotehničnega poročila o sestavi temeljnih tal in pogojih temeljenja ter izgradnje objekta. Temeljenje objekta je izvedeno na AB temeljni plošči.

STREHA
Strehe objektov so izvedene kot poševne strehe v naklonu vsaj 8° s pločevinasto kritino in zaključnim robom oblečenim v barvno pločevino.

Dostop na streho je omogočen preko namensko vzdrževalne kupole, ki v primeru požara hkrati služi tudi odvodu dima iz stopnišča. Tlak na lastniških terasah in v ložah je izveden z 2 cm leseno oblogo visoke kakovosti na distančnikih. 

FASADA
Fasada je izdelana iz kombinacije klasične fasade ter visokokakovostne alu obloge, ki je obešena na ALU namensko podkonstrukcijo in exterier plošče, kar trenutno predstavlja najvišji svetovni standard visokoizolacijskih fasad. Dodatno obogatena je z unikatnimi vzorci perforirane razsvetljene pločevine. 

Kombinacija kontaktne in prezračevane fasade ne nosi le funkcionalne naloge, temveč z vizualno zasnovo privablja tudi poglede mimoidočih. Ob stiku s tlemi oziroma zunanjo ureditvijo je predvidena vodoodporna toplotna izolacija. Izolacija zunanjih zidov je izvedena z oblogami debeline 20cm. 

OKNA
V celotni objekt so vgrajena visokokakovostna lesena okna in vrata višjega cenovnega razreda, ki so izdelana na okolju prijazen način in se ponašajo z več izolacijskimi komorami ter tesnili za optimalno zvočno in toplotno izolacijo. Stanovanja odlikujejo tudi velike panoramske stene, ki nudijo veliko svetlobe in razglede na zeleno okolico, kar pričara občutek prostornosti in svobode.

V objekte Vila Šmarna bo vgrajeno stavbno pohištvo lesenih profilov, zaradi najbolje izpopolnjenih prekinitev toplotnega mostu. Stavbno pohištvo je zaradi dodatne toplotne izolacije parametrov zvočno in toplotno še na višjem nivoju. Zasteklitev je visokokakovostna in odgovarja zahtevam po potrebni toplotni in zvočni izolaciji - troslojni termopan s plinom z zunanjim refleksnim steklom. Vgrajena so drsno-dvižna panoramska balkonska vrata. Skupna toplotna prehodnost do Uw = 0,9 W/m2K.

SENČILA
Vse zunanje žaluzije so vgrajene. Gre za podometne žaluzije Alu 65mm, predvidene z lamelami tip S v izvedbi aluminija, profilirane, obrobljene in z gumiranimi tesnili, kar pripomore k boljši zatemnitvi prostora in dušenju hrupa. Pomik senčil na vseh oknih poganjajo elektromotorji. Upravljanje senčila je bodisi posamično, bodisi z centralnim vklopom/izklopom.

NOTRANJA VHODNA VRATA V STANOVANJA
Predvidena so protivlomna in protipožarna vrata z visoko vrednostjo zvočne izolativnosti, s tritočkovnim zaklepom in vgrajenim kukalom. 

NOTRANJA VRATA V STANOVANJIH
Predvidena so lesena vrata v beli barvi s skritimi panti. 

NOTRANJE OBDELAVE PROSTOROV
V stanovanjih je predvidena izvedba minimalnih spuščenih stropov zaradi izvedbe priključkov prezračevanja ter razvoda drugih instalacij med nosilno ploščo in spuščenim stropom. Na mestih, kjer je potreben dostop do instalacij, bodo izvedene tipske revizijske odprtine. V kuhinjah ni predvidena keramična obloga zaradi fleksibilnosti pri izbiri stenske obloge (s strani kupca ali investitorja), ki se lahko prilagaja izboru kuhinjskih elementov.

TLA IN PODI
V glavnem vhodu v objekt, skupnih prostorih in na stopnišču je predvidena obloga iz visokokakovostnega granitogresa. V stanovanjih je predvidena obloga iz troslojnega gotovega parketa primernega za talno ogrevanje. V mokrih prostorih stanovanja je predvidena obloga iz keramike, lepljena na podlago s polimer cementnim lepilom. 

OGREVANJE STANOVANJ
Tako bivalni in spalni prostori, kakor tudi pripadajoči prostori, se bodo ogrevali preko talnega ogrevanja z elektronsko regulacijo temperature posameznega prostora. V kopalnicah stanovanj je poleg talnega ogrevanja, ki bo imelo elektronsko regulacijo temperature, predviden tudi kopalniški radiator z dodano elektro grelno sondo. Regulacija kopalniškega radiatorja je izvedena neodvisno preko termostatskega ventila z ustrezno termostatsko glavo. 

PREZRAČEVANJE STANOVANJ
V vsakem stanovanju je predviden visokokakovostni prezračevalni sistem z izrabo toplote in vlage odpadnega zraka – rekuperacijo. Rekuperator je toplotni izmenjevalec, kjer izstopni zrak predaja svojo toploto vstopnemu zraku. Ventilatorja v rekuperatorju uravnavata pretok dovodnega in odvodnega zraka, filtri pa uravnavajo čistost zraka.

VIDEO DOMOFON in KONTROLA PRISTOPA
V objektu je nameščen sistem video domofonije. V stanovanju je komunikacija izvedena preko notranje enote (zaslona), zunanje enote in električne ključavnice, ki bodo nameščene pri notranjem in zunanjem vhodu v objekt. Vstop v garažo je mogoč z daljinskim upravljalcem.

KUPEC NE NOSI STROŠKOV POSREDNIŠKIH STORITEV.

Opomba: Priloženo slikovno gradivo je zgolj informativno. Končno stanje v naravi lahko odstopa od prikazanega.

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
zemeljski plin
domofon
etažno gretje
kamere
varovanje
skupna garaža
optika
ograjeni vrt

Ostalo

atrij
terasa
shramba v kleti
dvigalo
garaža
dve parkirni mesti
zemljiška knjiga
Central RE, nepremičninska družba d.o.o.

Daniel

Enosobno stanovanje, Šiška

Cena: 265.000,00 €
 • šifra oglasa: OS01094D
 • velikost: 37 m²
 • Št. spalnic: 1
 • Št. kopalnic: 1
Več

Štirisobno stanovanje, Podutik

Cena: 425.000,00 €
 • šifra oglasa: PS00645G
 • velikost: 92 m²
 • Št. spalnic: 1
 • Št. kopalnic: 1
Več

Štirisobno stanovanje, Podutik

Cena: 420.000,00 €
 • šifra oglasa: PS00643G
 • velikost: 92 m²
 • Št. spalnic: 1
 • Št. kopalnic: 1
Več

Petsobno stanovanje, Prule

Cena: 1.050.000,00 €
 • šifra oglasa: PS01064G
 • velikost: 247 m²
 • Št. spalnic: 3
 • Št. kopalnic: 2
Več